Kerum u Rogoznici gradi hotel i trgovački centar

Bez autora
Oct 16 2011

Splitski gradonačelnik Željko Kerum austrijskim partnerima prodaje splitski šoping centar „Koteks“, a dio dobivenog novca uložit će - u Rogoznici. Već je predao zahtjev za građevinsku dozvolu Odjelu za prostorno uređenje i građenje Šibensko-kninske županije-Ispostava Rogoznica, a u Općini Rogoznica zanimao se za visinu komunalnog doprinosa. Na atraktivnoj lokaciji uz more, u mini poslovnoj zoni veličine od 2,5 ha, Kerum će graditi manji trgovački centar s ugostiteljsko-turističkim sadržajima. Bit će tu manji hotel, trgovine, kafić... Samo magistrala dijeli tu malu poslovnu zonu od poslovne zone „Krušćice“ koja se proteže na 15 ha i za koju je izrada i usvajanje Urbanističkog plana uređenja u završnoj fazi. Za četrdesetak dana UPU Krušćice bit će na snazi. Zainteresiranih ulagača ima dosta, a raduje i poslovni potez splitskog gradonačelnika koja dobra pozivnica i za ostale ulagače.

Kerum u Rogoznici gradi hotel i trgovački centarSplitski gradonačelnik Željko Kerum, kao što je Slobodna već pisala, austrijskim partnerima prodaje splitski šoping centar „Koteks“, a dio dobivenog novca uložit će - u Rogoznici.

Već je predao zahtjev za građevinsku dozvolu Odjelu za prostorno uređenje i građenje Šibensko-kninske županije-Ispostava Rogoznica, a u Općini Rogoznica zanimao se za visinu komunalnog doprinosa.

Na atraktivnoj lokaciji uz more, u mini poslovnoj zoni veličine od 2,5 ha, Kerum će graditi manji trgovački centar s ugostiteljsko-turističkim sadržajima. Bit će tu manji hotel, trgovine, kafić...

Samo magistrala dijeli tu malu poslovnu zonu od poslovne zone „Krušćice“ koja se proteže na 15 ha i za koju je izrada i usvajanje Urbanističkog plana uređenja u završnoj fazi.

- Za četrdesetak dana UPU Krušćice bit će na snazi. Zainteresiranih ulagača ima dosta, a raduje nas i poslovni potez splitskog gradonačelnika koja dobra pozivnica i za ostale ulagače - zadovoljno kaže rogoznička načelnica Sandra Jakelić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik